Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Læge og apotek

Alle de klinikker, som vi samarbejder med, er private og dækkes ikke altid af den offentlige sygeforsikring. Inden du rejser, bør du derfor tjekke, hvordan din forsikring dækker i tilfælde af, at du får brug for lægehjælp i løbet af din ferie. Har du ikke en rejseforsikring, skal du huske at informere vores personale om dette, når du kontakter dem vedr. lægehjælp.

KONTAKTOPLYSNINGER I TILFÆLDE AF SYGDOM 
Hvis du skulle komme ud for en ulykke, blive syg, få brug for at tale med nogen eller komme i kontakt med en myndighed, har vi samlet nogle vigtige numre herunder. Tøv ikke med at kontakte dine Spies-guider hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit ophold. 

Lægevagten Juaneda Urgencias Médicas 
Her svarer skandinavisktalende personale døgnet rundt pr 1/6 , og de kan omgående sende en læge til dit hotel eller informere dig om, hvor den nærmeste klinik ligger. Du kan også ringe hertil og få svar på, hvor nærmeste åbne apotek ligger. Du kan også kontakte os, så hjælper vi dig. 
Gratis nummer fra en spansk fastnettelefon: 900 72 22 22
Fra en dansk mobiltelefon: +34 971 68 02 55

Læge 
I tilfælde af sygdom eller hvis du får behov for lægehjælp, henviser vi til sygehuset Clinica Juaneda i Palma og Hospital General de Muro i Alcudia. Denne sygehuskæde har desuden klinikker rundt omkring på øen, så du kan altid få fat på en læge i nærheden af dit hotel. 

EU's alarmnummer 
112 (i tilfælde af akut behov for en ambulance eller politi)

I tilfælde af mistanke om infektion af Covid-19 på hotel
Hvis der er behov for medicinsk hjælp til potentielt inficerede gæster på et af vores hoteller, findes der etablerede rutiner i samarbejde med den lokale sundhedsvæsen. De vil sikre, at dette tages hånd om af personale med det nødvendige udstyr til infektionsbekæmpelse.