Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Mad og drikke

Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er tilpasset efter turisterne, har de fleste restauranter på turistrejsemålene åbent efter vores skandinaviske spisetider. De åbner ved 13-tiden til frokost og ved 19-tiden til aften. Drikkepenge indgår ikke på regningen. De skal tilføjes af gæsten. 

Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har afgang til fine råvarer. Foruden de internationale retter på restauranternes menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. 

Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.