Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Udflugter

På grund af ændrede muligheder er vores udflugtsprogram, sommeren 2020, med begrænset udvalg. 

Der er flere fordele ved at bestille udflugten hos Spies. Du kan være sikker på, at der er styr på alle de nødvendige forsikringer, samt at alle sikkerhedskrav er opfyldt. Desuden er der tydelige regler for ombooking og afbestilling, og du har en solid og kvalitetsbevidst arrangør i ryggen, så du altid ved, hvor du kan henvende dig. Alt det får du med i prisen, når du bestiller udflugten hos Spies. Bestiller du andre steder, råder vi dig til - for din egen skyld - først at tjekke, hvordan det står til med hensyn til forsikringer, sikkerhed, ombooking og andet, som adskiller en seriøs udflugtsarrangør fra en mindre seriøs.

Spies har i mange år, på vores bus-udflugter, haft et unikt og populært sponsorsamarbejde med Purowool www.purowool.com. Samarbejdet betyder at vi igen i år kan tilbyde vores udflugter til fordelagtige priser. Udflugterne holder samme høje standard som du finder på vores andre rejsemål – også selvom priserne altså nu, er bedre end tidligere.

I vores bus-udflugter indgår en hyggelig, underholdende og inspirerende præsentation om sund søvn i Purowools flotte showroom. Skulle du være interesseret i Purowools produkter, kan du bestille dem til outletpriser.

På udflugten fra Alcudia til ”Valldemossa & Sollér” byder Purowool på morgenmad og på udflugten ”Marked, vin & tapas” fra Palma-bugten bydes der på frokost med vin, kaffe og likør.

Vel mødt til spændende udflugter!