Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Sol & strand

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

Es Trenc 
En stort set ubebygget strand på sydkysten. Syv kilometer herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos. 

Cala Deia 
Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling. 

Cala Sant Vicenc 
Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller. 

Cala Mondragó 
Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling. 

Playa de Formentor 
Smuk strand med udsigt ud over Pollensabugten med klipperige små bugter, fint sand og småsten. Færgeforbindelse fra Puerto de Pollensa og gode bilveje. 

Cala Torta 
Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området med en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta. 

Cala Tuent 
En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.

Det er et faktum, at solen kan være meget stærk. Vær derfor forsigtig i solen de første dage. Anvender du solcreme med høj solfaktor, så bliver den brune farve smukkere og varer længere og frem for alt: du har det bedre.