Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Ud- og hjemrejse

Ankomst og afrejse
På ankomst- og afrejsedage er der mange gæster, som ankommer til og forlader hotellet i løbet af nogle få timer. Hotellets rengøringspersonale kan derfor ikke altid nå at gøre alle værelser og lejligheder klar til de nye gæster. Ankommer du med et formiddagsfly, beder vi om din forståelse for, at det kan tage lidt tid at rengøre dit værelse eller din lejlighed. Rejser du hjem med et aftenfly, beder vi af samme årsag om din forståelse for, at du må forlade værelset eller lejligheden nogle timer før afrejse, så de nye gæster ikke skal vente så længe på at overtage deres værelser eller lejligheder. I henhold til de internationale hotelregler kan indtjekning på hotellet tidligst ske kl. 15, dog kl. 16 i Spanien, og udtjekning skal ske senest kl. 12. 

Receptionen
Receptionen er hotellets centrum, og det er her eller til din Spies-guide, du skal henvende dig, hvis du får brug for hjælp i forbindelse med dit ophold. Visse hoteller har en separat skranke, som kaldes Guest Relations med personale, som har til opgave at hjælpe gæster med alt fra tips til restauranter til hjælp med små og store problemer. Vi hjælper gerne til, hvis du føler, det kan være lidt svært med sproget. 

Hotelregler
Af hensyn til din egen og andre gæsters sikkerhed og trivsel har hvert hotel et sæt regler, som du bør overholde. Information om hvad, der gælder på dit hotel, finder du ofte i receptionen.

I lufthavnen 
• Det fremgår af billetten, hvor mange kilo bagage du må medbringe på flyet.
• Hvis to personer pakker i samme kuffert, må kuffertens vægt ikke overstige 32 kilo i henhold til lufthavnens bestemmelser.
• I håndbagagen er det tilladt at medbringe flydende væsker men kun i beholdere, som hver rummer højst 100 milliliter (en deciliter).
• Du har ret til at medbringe mere end en beholder i håndbagagen men ikke flere end kan rummes i en gennemsigtig enliters plastikpose. 

På forhånd tak for denne gang, god hjemrejse og på gensyn!