Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Transfer

Her følger vigtig information, hvis du har bestilt transfer på din hjemrejse

Har du bestilt transfer til lufthavnen gennem Spies, så henter bussen dig, så du har god tid til at checke ind og inden flyets afgang.

Vi anbefaler at du er klar ved bussens opsamlingssted i god tid, mindst 10 min før udsat tid. Hvis du ikke er der når bussen kommer, regner vi med at du tager til lufthavnen på egen hånd.

Hvis du tager til lufthavnen på egen hånd, er det vigtigt at du meddeler det til os i god tid. Du skal være i lufthavnen mindst 1,5 time inden flyets planlagte afgangstid.

I nogle tilfælde kan det være at bussen bliver forsinket. Hvis bussen er mere end 20min forsinket, kontakt os venligst på servicetelefonen.

Hvis Spies-guiden ikke er med i bussen, så møder vi dig i lufthavnen.

I henhold til de internationale hotelregler skal hotelværelset forlades senest kl. 12 på afrejsedagen, uanset hvilken tid bussen henter dig.

Transfer fra dit hotel til lufthavnen

Hvilket busnummer og den præcise afhentningstid, som gælder for dig, får du via sms tidligst 48 timer inden afrejse. Vi sender sms’et til det mobilnummer du opgav da du bestilte din rejse og som vi også sender velkomstsms’et til, når du er ankommet til destinationen. Hvis du ikke fik velkomstsms’et og/eller hvis du ikke har fået information om din hjemrejsetransfer, så beder vi dig kontakte os på vores servicetelefon.

OBS! hvis du bor på et af nedenstående hoteller, er det ikke muligt for bussen at hente dig udenfor hotellet. Vi har derfor lavet en kort beskrivelse af, hvor du bliver hentet. Vi beder dig stadig være klar ved bussens opsamlingssted i god tid.

Sea Club II Bussen henter dig ved receptionen ved Serenity

Joan Miró (Cala Mayor) Bussen henter dig ved busstoppestedet nede på hovedvejen Avenida Joan Miró (i retning mod Palma), ca 300 m fra hotellet

Zurbaran (Palma by) Bussen henter dig ved busstoppestedet nede på hovedvejen Avenida Joan Miró, ca 200 m fra dit hotel 

JS Palma Stay (Can Pastilla) Bussen henter dig ved Hotel Waterfront på den anden side af gaden (bussen stopper, på højre side af gaden, ud for opkørslen til Waterfront)

Palma Suites (Palma by)  Du bliver hentet med taxi ved hotellet

Nou Baleares(Palma by)  Du bliver hentet med taxi ved hotellet

Zafiro Palace Andratx Du bliver hentet med taxi ved hotellet

Står dit hotel ikke med på listen ovenover, så henter bussen dig udenfor dit hotel.

Transfer, hvis du ikke bor på nogle af vores hoteller, men udelukkende har bestilt fly og transfer

Hvis du kun har bestilt fly og transfer beder vi dig kontakte os på +46 771 230 230  for at få information om hvor og hvornår du bliver hentet.