Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Rejs med børn

Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på f.eks. restaurant. Tværtimod - børnene ender sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig. 

Nedenfor følger information om, hvad det kan være en god ide at tænke på samt nogle tips til aktiviteter for hele familien. 

Mad 
De fleste restauranter har internationale retter på menukortet, som egner sig godt til de mindste. Mange tilbyder også specielle børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. fra 5,00 EUR inkl. drikkevarer og is. Der findes et begrænset antal højstole på de fleste restauranter. 

Babymad og bleer 
Babymad kan købes i de fleste fødevareforretninger/supermercados samt på apoteket. Det er billigst at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Skandinavien er udvalget af babymad på glas meget mindre. Pulver til at lave grød med samt de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden. 

Barnesæder
Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Du bør bestille barnesædet samtidig med, at du reserverer bilen.

Insekter og dyr 
Dette er Middelhavet, og naturligvis forekommer der kakerlakker af og til. De er dog sjældne på hotelværelset i dag. Finder du alligevel en kakerlak på dit værelse eller i din lejlighed, så sig til i receptionen så tager de sig af problemet. Skovflåter, garrapatas, forekommer ude på landet. 

Myg findes året rundt. Man kan dog købe myggemaskiner i de fleste velassorterede levnedsmiddelbutikker. Katte findes overalt, både tamme og vilde. De er ikke farlige, men de kan have lopper. 

Legepladser 
De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder så bliv ikke overrasket, hvis dit eller dine børn overvinder sprogbarriererne i så høj grad, at du må bære dem derfra. 

Sol og varme 
Solen er stærk, specielt i sommermånederne maj-august men også på andre tidspunkter af året. Sørg for at smøre børnene godt ind i solcreme med høj solfaktor og giv dem gerne en T-shirt og en kasket på.